
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (προαιρετικό πεδίο)20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
333 kcal /
1399 kJ
Πρωτεΐνη
7.2 g
Λιπαρά
19.6 g
Υδατάνθρακες
31.7 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
11.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Viva la Vegan
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDecadent dark chocolate brownies
1ωρ. 30 λεπτ.
Custard (TM6)
15 λεπτ.
Raw lamington slice
1ωρ.
Sticky toffee puddings
1ωρ.
Polish doughnuts
2ωρ. 30 λεπτ.
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15 λεπτ.
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 λεπτ.
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20 λεπτ.
Kaffir lime granita
40 λεπτ.
Coconut rice pudding with banana
50 λεπτ.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 λεπτ.
Banana Nice cream
5 λεπτ.