
Συσκευές & Αξεσουάρ
Avocado-Dip
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
2 Portionen
Υλικά
-
Pfefferminze abgezupft7 Stängel
-
Limette Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 5 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Avocado groß, reif, geschält, ohne Kern1
-
Salz4 - 5 Prisen
-
Zucker1 Prise
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Chiliflocken1 - 2 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
881 kJ /
210 kcal
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRote Bete-Joghurt-Dip
20 Min
Pilzsauce
35 Min
Trauben-Chutney
25 Min
Pfefferrahmsauce mit Cognac
20 Min
Gemüsesticks mit zweierlei leichten Dips
30 Min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Vegane Bratensauce
45 Min
Gurken-Minz-Raita
25 Min
Avocado-Orangen-Butter
10 Min
Rote Mojo-Sauce
10 Min