Rizoto s parmazánem a jahodami

Rizoto s parmazánem a jahodami

3.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porce

Υλικά

  • 50 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
  • 30 gramů šalotky
  • 30 gramů másla
  • 350 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio), 14-15 minut doba varu
  • 50 gramů růžového vína
  • 400 gramů jahod 300 gramů na tenké plátky
  • 700 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu
  • ½ - 1 čajová lžička soli dle chuti
  • 50 gramů ricotty
  • 2 snítky čerstvé bazalky nasekané lístky

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 488 kcal / 2061 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 76 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων