Focaccia al rosmarino

Focaccia al rosmarino

3.7 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    300 g
  • di lievito fresco (20 g)
    ½ cubetto
    2 cucchiaini di lievito secco
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di olio di oliva + q.b. per oliare
    40 g
  • di farina
    420 g
  • di sale
    2 cucchiaini
Terminare la preparazione
  • di olio di oliva + q.b. per oliare
    20 g
  • di acqua
    20 g
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
    2 rametti
  • di sale grosso
    2 - 3 pizzichi

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 334 kcal / 1397 kJ
Πρωτεΐνη 8.5 g
Λιπαρά 10.7 g
Υδατάνθρακες 54.4 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων