Empanada di tonno

Empanada di tonno

4.7 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 pezzi

Υλικά

Ripieno
  • di cipolle tagliate in quattro spicchi
    300 g
  • di peperoni rossi a pezzi
    150 g
  • di peperoni verdi a pezzi
    150 g
  • di passata di pomodoro
    200 g
  • di olio di oliva
    50 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di tonno all’olio di oliva o al naturale
    200 g
  • uova sode tritate
    2
Impasto
  • di acqua
    50 g
  • di olio di oliva
    50 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di burro
    90 g
  • uovo
    1
  • di lievito fresco
    25 g
  • di farina bianca
    450 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Realizzazione dell'empanada
  • farina bianca per il piano di lavoro
  • tuorlo per spennellare
    1

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 694 kcal / 2904 kJ
Πρωτεΐνη 24.07 g
Λιπαρά 38.85 g
Υδατάνθρακες 61.73 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων