
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apples with cider sabayon sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)1 ½ tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry alcoholic cider (see Tips)160 g
-
cinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
232 kcal /
969 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
34 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCafé-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Almond and date bars
2ωρ. 15 λεπτ.
Honey ice cream
17ωρ. 45 λεπτ.
Gingerbread biscuits
2ωρ. 20 λεπτ.
Raw lamington slice
1ωρ.
Chocolate crackle surprise
2ωρ. 30 λεπτ.
Banana Nice cream
5 λεπτ.
Tri-coloured snow cones
1ωρ.
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8ωρ. 20 λεπτ.
Raw carrot cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Rizogalo (Greek rice pudding)
1ωρ. 10 λεπτ.