
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bayerische Bschoad-Sackerl
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 Stück
Υλικά
Strudelteig
-
Mehl250 g
-
Salz1 Prise
-
Ei1
-
Wasser lauwarm95 g
-
Essig (5 g)1 TL
-
Öl und etwas mehr zum Einfetten10 g
Füllung
-
Porree in Stücken100 g
-
Möhren in Stücken100 g
-
Öl10 g
-
Sonnenblumenkerne70 g
-
Kräuterfrischkäse200 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Kondensmilch zum Bestreichen
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
183 kcal /
768 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
17 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

O'zapft is!
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

O'zapft is!
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

O'zapft is!
11 Συνταγές
Ισπανία
Ισπανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpargel-Brokkoli-Reis mit Champignons
50 λεπτ.
Avocado Hummus Bowl mit Granatapfel-Couscous
1ωρ.
Orientalischer Linseneintopf
35 λεπτ.
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 λεπτ.
Chili con Couscous
45 λεπτ.
Gemüse-Korma
50 λεπτ.
Spargel-Nuss-Pasta
45 λεπτ.
Kürbis-Süßkartoffel-Auflauf
1ωρ. 40 λεπτ.
Möhrennudeln mit Erbsensauce
40 λεπτ.
Gemüse-Avocado-Wraps
30 λεπτ.
Fenchel-Risotto
35 λεπτ.
Rhabarber-Spinat-Gnocchi
30 λεπτ.