Roasted Red Pepper and Cashew Dip

Roasted Red Pepper and Cashew Dip

4.9 184 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
18 oz

Υλικά

  • garlic clove
    1
  • Parmesan cheese cut into cubes (approx. ¾ in.)
    2 oz
  • fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)
    ½ oz
  • roasted red peppers, preserved (see Tip)
    12 oz
  • olive oil
    ½ oz
  • fine sea salt to taste
    ½ tsp
  • raw cashews
    5 ½ oz

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 oz

Νάτριο 110.2 mg
Πρωτεΐνη 2.9 g
Θερμίδες 308 kJ / 73.6 kcal
Λιπαρά 5.5 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Υδατάνθρακες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων