Παντζαρόσουπα με ντάμπλινγκς βοτάνων

Παντζαρόσουπα με ντάμπλινγκς βοτάνων

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

Ντάμπλινγκς με βότανα
  • ανάμεικτα φρέσκα βότανα (π.χ. βασιλικό, μαϊντανό, άγριο σκόρδο, μυρώνια, ανάμεικτα βότανα με μαλακά φύλλα), μόνο τα φύλλα
    10 - 15 γρ.
  • γάλα
    200 γρ.
  • βούτυρο κομμένο σε κομμάτια
    60 γρ.
  • αλάτι
    ¾ κ.γλ.
  • αλεσμένο μοσχοκάρυδο (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ κ.γλ.
  • σιμιγδάλι
    150 γρ.
  • βούτυρο για το βουτύρωμα
  • αυγό
    1
Παντζαρόσουπα
  • ωμά παντζάρια καθαρισμένα, κομμένα σε κομμάτια
    500 γρ.
    500 γρ. παντζάρια, ψημένα, καθαρισμένα, κομμένα σε κομμάτια
  • νερό
    700 γρ.
  • λευκό κρασί
    150 γρ.
  • πάστα σπιτικού ζωμού λαχανικών
    2 καλά γεμάτα κ.γλ.
    2 κύβους ζωμού λαχανικών (ένα για κάθε 0.5 λίτρο)
  • αλεύρι
    25 γρ.
  • αλάτι
    ½ - 1 κ.γλ.
  • αλεσμένο μοσχοκάρυδο
    2 πρέζες
  • αλεσμένο μαύρο πιπέρι
    1 πρέζα
  • κρέμα γάλακτος
    100 γρ.
  • ξίδι από λευκό κρασί (προαιρετικό πεδίο)
    1 κ.σ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 331 kcal / 1386 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων