Σούπα με σελινόριζα και μήλο

Σούπα με σελινόριζα και μήλο

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • σελινόριζα ξεφλουδισμένη, σε κομμάτια (3 εκ.)
    600 γρ.
  • κρεμμύδια κομμένα στα 4
    200 γρ.
  • κλωνάρια σέλινου σε κομμάτια (3 εκ.)
    120 γρ.
  • σκελίδες σκόρδο
    2
  • βούτυρο, ανάλατο σε κύβους
    25 γρ.
  • ζωμό λαχανικών
    800 γρ.
    800 γρ. νερό, στο οποίο έχετε προσθέσει 1 κύβο ζωμού λαχανικών
  • μήλα κατάλληλα για μαγείρεμα (π.χ. ποικιλίας Bramley), χωρίς τον πυρήνα τους, κομμένα στα 4
    150 γρ.
  • μήλα κατάλληλα για επιδόρπιο (π.χ. ποικιλίας Braeburn, Cox, ή Gala), χωρίς τον πυρήνα τους, κομμένα στα 4
    100 γρ.
  • θαλασσινό αλάτι
    1 κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    ¼ κ.γλ.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Πρωτεΐνη 2.9 g
Θερμίδες 523 kJ / 125 kcal
Λιπαρά 6.8 g
Υδατάνθρακες 13.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων