Pane al miglio (senza glutine)

Pane al miglio (senza glutine)

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
12 fette

Υλικά

  • di semi di miglio
    100 g
  • di grano saraceno
    100 g
  • di acqua
    330 g
  • di lievito fresco
    25 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • farina per pane senza glutine
    250 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
    10 g
  • olio di oliva per oliare
  • di semi di sesamo
    1 cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 298 kcal / 1247 kJ
Πρωτεΐνη 6.5 g
Λιπαρά 6.7 g
Υδατάνθρακες 56.5 g
Φυτικές ίνες 4.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων