
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Chilean sea bass fillet24 - 32 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve½ oz
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
carrots peeled, cut into sticks12 oz
-
unsalted butter divided4 oz
-
white miso paste3 oz
-
water28 oz
-
red new potatoes or baby gold, peeled and quartered18 oz
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
fresh chives finely chopped, to garnish
-
freshly ground rainbow peppercorns to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
590 kcal /
2469 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Everyday Cookbook
68 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνShrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Shrimp Louie Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Cioppino
55 λεπτ.
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1ωρ. 30 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Snapper with Spiced Oil
Καμία βαθμολογία
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Tomato Crusted Salmon with Rice
30 λεπτ.