
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Chilean sea bass fillet24 - 32 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve½ oz
-
ground white pepper to taste1 pinch
-
carrots peeled, cut into sticks12 oz
-
unsalted butter divided4 oz
-
white miso paste3 oz
-
water28 oz
-
red new potatoes or baby gold, peeled and quartered18 oz
-
fresh green beans trimmed12 oz
-
fine sea salt to taste1 tsp
-
fresh chives finely chopped, to garnish
-
freshly ground rainbow peppercorns to garnish
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
44 g
Θερμίδες
2469 kJ /
590 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
8 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Everyday Cookbook
68 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1ωρ. 5 λεπτ.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 λεπτ.
Paella
30 λεπτ.
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 λεπτ.
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 λεπτ.
Tuna Avocado Bowl
50 λεπτ.
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1ωρ. 5 λεπτ.
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 λεπτ.
Cod with Citrus Butter
50 λεπτ.