Fingers de poisson à la sauce tomate

Fingers de poisson à la sauce tomate

3.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de bière
    200 g
  • de farine de blé
    120 g
  • d'ail en poudre
    ½ c. à café
  • de persil séché
    ½ c. à café
  • de levure déshydratée
    1 c. à café
  • de sel fin
    1 c. à café
  • de filet de cabillaud, sans la peau et sans les arêtes, coupés en bâtonnets (2 x 6 cm) (voir conseil)
    500 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de passata
    400 g
  • de sucre (προαιρετικό πεδίο)
    ½ c. à café
  • de bicarbonate de soude
    1 pincée
  • d'huile de friture
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 316 kcal / 1321 kJ
Πρωτεΐνη 26.16 g
Λιπαρά 10.44 g
Υδατάνθρακες 26.43 g
Φυτικές ίνες 2.06 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων