
Συσκευές & Αξεσουάρ
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
257 kcal /
1074 kJ
Πρωτεΐνη
17.09 g
Λιπαρά
18.14 g
Υδατάνθρακες
6.36 g
Φυτικές ίνες
2.52 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Lekker en licht
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKoolsla
10 λεπτ.
Rode bietensalade
10 λεπτ.
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 λεπτ.
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 λεπτ.
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 λεπτ.
Kleine aspergeflans
55 λεπτ.
Huzarensalade
25 λεπτ.
Griekse salade met gestoomde kip
Καμία βαθμολογία
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Καμία βαθμολογία
Krokante Onsen Eieren met Kool
Καμία βαθμολογία
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Καμία βαθμολογία
Green Godess Salade
20 λεπτ.