
Συσκευές & Αξεσουάρ
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 porties
Υλικά
-
sjalotten20 g
-
verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes1 takje
-
extra vergine olijfolie plus extra naar believen30 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)20 g
-
selder in stukken (3-4 cm)20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt180 g
-
water200 g
-
fijn zout½ tl
-
volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)100 g
-
gepelde garnalen (προαιρετικό πεδίο) vers60 g
-
extra vergine olijfolie
-
vers gemalen zwarte peper (προαιρετικό πεδίο)2 snuifjes
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
475 kcal /
1987 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
50 g
Φυτικές ίνες
9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Power Food
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti carbonara
40 Min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
Keine Bewertungen
Fideuá van groenten
40 Min
Miso Udon Noedels
Keine Bewertungen
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Keine Bewertungen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Pasta met crème van pistache
Keine Bewertungen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Japanse Ramen Noedelsoep
Keine Bewertungen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
Keine Bewertungen