
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spiced Moroccan lentil soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut into halves150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground dried ginger1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
water750 g
-
vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
red lentils100 g
-
crushed tomatoes, canned800 g
-
salt adjust to taste1 pinch
-
fresh coriander leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
236 kcal /
991 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy tomato soup
30 min
Cucumber soup with prawn skewers
35 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Garlic soup
40 min
Borscht
50 min
Asparagus cream soup
30 min
Pumpkin soup
35 min
Minestrone
45 min
Vegetable soup
35 min