Roasted Cauliflower and Kale Soup

Roasted Cauliflower and Kale Soup

4.4 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • cauliflower florets (approx. 1 med. head)
    20 oz
  • fennel bulb cut into pieces (approx. 1 med. bulb)
    8 oz
  • yellow onions cut into pieces (approx. ½ med. onion)
    4 oz
  • carrots cut into pieces (approx. 1 med. carrot)
    2 oz
  • celery cut into pieces (approx. 1 med. stalk)
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil divided
    4 tbsp
  • ground cumin to taste
    1 - 2 tsp
  • fresh lemon thyme leaves and tender stems
    10 sprigs
  • vegetable broth
    32 oz
  • kale stems removed (approx. ½ bunch)
    3 oz
  • lemon juice to taste
    1 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • fresh ground black pepper
    ½ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 149.8 kcal / 626.9 kJ
Πρωτεΐνη 3.9 g
Λιπαρά 9.7 g
Υδατάνθρακες 15.1 g
Φυτικές ίνες 5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 481.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων