
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Cauliflower and Kale Soup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cauliflower florets (approx. 1 med. head)20 oz
-
fennel bulb cut into pieces (approx. 1 med. bulb)8 oz
-
yellow onions cut into pieces (approx. ½ med. onion)4 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 1 med. carrot)2 oz
-
celery cut into pieces (approx. 1 med. stalk)2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil divided4 tbsp
-
ground cumin to taste1 - 2 tsp
-
fresh lemon thyme leaves and tender stems10 sprigs
-
vegetable broth32 oz
-
kale stems removed (approx. ½ bunch)3 oz
-
lemon juice to taste1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
149.8 kcal /
626.9 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
15.1 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
481.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Veggie Table
51 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButternut Squash Ravioli Soup
35 λεπτ.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.
Creamy Mushroom Soup
25 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
30 λεπτ.
Vegetable Soup
35 λεπτ.
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 λεπτ.
West African Peanut Soup with Chicken
50 λεπτ.
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 λεπτ.
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 λεπτ.
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 λεπτ.
Yucatan Style Sopa de Lima
40 λεπτ.