Thai Fish Curry

Thai Fish Curry

4.8 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • dried bird's eye chilies small
    3
  • dried red chilies (Thai), large, to taste
    4 - 8
  • garlic cloves
    ½ oz
  • fresh lemongrass
    ½ oz
  • shrimp paste
    ½ oz
  • fresh kaffir lime leaves
    4
  • cilantro leaves and tender stems, plus extra to garnish
    ½ oz
  • water divided
    24 oz
  • fish sauce divided
    2 oz
  • Chilean sea bass skin removed, cut into 6 oz fillets
    24 oz
    24 oz white fish fillets, skin removed, cut into 6 oz fillets
  • coconut oil plus extra to grease Varoma
    ½ oz
  • palm sugar
    1 oz
  • coconut cream (approx. 13.5 oz)
    1 can

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 400 kcal / 1674 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων