Zuppa di mandorle, aglio e olio di oliva

Zuppa di mandorle, aglio e olio di oliva

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 5 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di mandorle crude pelate
    200 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di mollica di pane bianco, (del giorno prima)
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di aceto di Sherry
    30 g
  • di acqua fredda
    800 - 1000 g
  • acini di uva bianca pelata, (per guarnire)
    20 - 30
  • di mandorle affettate a lamelle tostate, (per guarnire)
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 406 kcal / 1696 kJ
Πρωτεΐνη 9.73 g
Λιπαρά 34.74 g
Υδατάνθρακες 13.47 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων