
Συσκευές & Αξεσουάρ
Reis mit Meeresfrüchten
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Venusmuscheln, frisch, gesäubert400 g
-
ganze, ungeschälte Krevetten300 g
-
Wasser800 g
-
Knoblauchzehen2
-
gehackte Tomaten, aus der Dose200 g
-
rote Peperoni150 g
-
grüne Peperoni150 g
-
Olivenöl, nativ70 g
-
Reis350 g
-
Petersilie, frisch zerkleinert2 EL
-
Safranfäden1 Prise
-
Salz1 TL
-
Weisswein150 g
-
Orangensaft50 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
459 kcal /
1920 kJ
Πρωτεΐνη
25.02 g
Λιπαρά
14.79 g
Υδατάνθρακες
52.69 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTrenette mit Pesto
45 min
Quinoa-Taboulé mit Thon
40 min
Klassische Lasagne
2 godz. 5 min
Chorizo-Erbsen-Risotto
30 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Spargel-Brokkoli-Reis mit Champignons
50 min
Spaghetti
15 min
Ravioli Cinque Pi
20 min
Spinat-Lasagne
3 godz.
Steinpilz-Risotto
45 min
Pad Thai mit Garnelen
55 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min