Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
40 pieces
Υλικά
Kashta cream
-
milk1000 g
-
white bread crust removed, cut into pieces150 g
-
cornstarch100 g
-
blossom water1 tbsp
-
rose water2 tbsp
Pancakes
-
water600 g
-
dried yeast15 g
-
sugar3 tsp
-
flour330 g
-
salt1 tsp
-
baking soda3 tsp
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
sunflower oil10 g
Syrup
-
sugar300 g
-
water100 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
orange blossom water2 tsp
Assembly
-
unsalted pistachio nuts chopped110 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Πρωτεΐνη
2.6 g
Θερμίδες
498 kJ /
119 kcal
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
20.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Taste of Arabia
92 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25 Std.
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Hot chocolate on a stick
1 Std. 20 Min
Mincemeat and Almond Tart
2 Std. 15 Min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 Std. 40 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
Raw Chocolate, Raspberry and Macadamia Bars
2 Std. 55 Min
Rich Lemon Ice Cream
12 Std. 10 Min
Nutty Chocolate Caramel Bar
2 Std. 20 Min
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Banana coconut ice blocks
7 Std. 15 Min