Pizza frescolina

Pizza frescolina

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    220 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di lievito fresco
    20 g
    2 cucchiaini di lievito secco, (10 g circa)
  • di farina manitoba + q.b.
    400 g
    400 g di farina per pizza, + q.b.
  • di olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Farcitura
  • di passata di pomodoro
    100 g
  • di basilico fresco pulite ed asciugate
    2 - 4 foglie
  • di sale
    2 - 3 pizzichi
  • di pepe macinato fresco
    1 pizzico
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    20 g
  • pomodori ciliegino tagliati a metà
    10
  • di rucola le foglie pulite ed asciugate
    90 g
  • di burrata
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 834 kcal / 3489 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 38 g
Υδατάνθρακες 99 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων