Focaccia di patate

Focaccia di patate

4.8 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    1770 g
  • di patate pelate e a cubetti (1-2 cm)
    100 g
  • di lievito fresco
    12 ½ g
    2 cucchiaini di lievito secco
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di farina
    600 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    2 cucchiai
  • di sale
    15 g
Ripieno
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    1 - 2 cucchiai
  • di mozzarella a fette e ben strizzata
    200 g
  • di prosciutto cotto a fette
    100 g
  • pomodoro ramato a fette (3-4 cm) fette sgocciolate per 1 ora
    1
  • di origano secco
    2 - 3 pizzichi
  • filetti di acciuga, sott'olio
    2
Emulsione
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di acqua
    20 g
  • di sale
    1 cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 615 kcal / 2573 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 81 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων