Συσκευές & Αξεσουάρ
梅干菜烧肉
                
                Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          姜3 片
- 
          油20 克
- 
          五花肉 切成4×4厘米的块,焯水备用600 克
- 
          料酒50 克
- 
          老抽20 克
- 
          生抽35 克
- 
          水130 克
- 
          糖50 克
- 
          梅干菜干 洗净泡水1小时,并捏干水分200 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        28 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        5643 kJ  / 
                        1348.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        125.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        27 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        聚会
                        38 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                                     
                                    