
Συσκευές & Αξεσουάρ
梅干菜烧肉
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
姜3 片
-
油20 克
-
五花肉 ,切成4×4厘米的块,焯水备用600 克
-
料酒50 克
-
老抽15 克
-
生抽35 克
-
水100 克
-
糖50 克
-
梅干菜干 ,洗净泡水1小时,并捏干水分200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
1348.7 kcal /
5643 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
125.4 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα