梅干菜烧肉

梅干菜烧肉

4.2 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 3 片
  • 20 克
  • 五花肉 ,切成4×4厘米的块,焯水备用
    600 克
  • 料酒
    50 克
  • 老抽
    15 克
  • 生抽
    35 克
  • 100 克
  • 50 克
  • 梅干菜干 ,洗净泡水1小时,并捏干水分
    200 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 1348.7 kcal / 5643 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 125.4 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων