
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Mackerel Pâté
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Paté
-
fresh horseradish peeled5 - 10 g
-
cream cheese125 g
-
crème fraîche100 g
-
smoked mackerel fillets skinned and checked for bones360 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
Topping
-
unsalted butter diced150 g
-
horseradish relish hot15 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped2 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
3032 kJ /
734 kcal
Λιπαρά
71 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DAVID EVERITT - MATTHIAS
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCaesar Salad
30 λεπτ.
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 λεπτ.
Halloumi Salad
20 λεπτ.
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 λεπτ.
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1ωρ. 35 λεπτ.
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 λεπτ.
Creamy Tomato Soup
25 λεπτ.
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1ωρ. 15 λεπτ.
Cheese Sticks
55 λεπτ.
Beer Battered Cod Bites
1ωρ. 10 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1ωρ. 10 λεπτ.