
Συσκευές & Αξεσουάρ
Aprikosen-Ketchup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
1 Schraubglas
Υλικά
-
getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)200 g
-
Wasser600 g
-
gelbe Tomaten reif, Stielansatz keilförmig entfernt400 g
-
frischer Ingwer in dünnen Scheiben20 g
-
Zwiebeln halbiert125 g
-
Knoblauchzehe1
-
Öl2 EL
-
Zucker70 g
-
Apfelessig80 g
-
Salz1 TL
-
Senfkörner hell1 TL
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Piment1 Prise
-
Kurkuma¼ TL
-
Nelken1 Prise
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Θερμίδες
1172 kcal /
4900 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
186 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurry-Ketchup
35min
Kürbiskernpesto
10min
Johannisbeer-Ketchup
1hod. 30min
Grüne Steaksauce
10min
Pilz-Pesto
40min
Lachs-Sauce zu Nudeln
30min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30min
Kidneybohnen-Aufstrich
10min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25min
Kräuter-Pesto
15min
Sauce Bologneser Art mit Sojabröseln
25min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1hod.