
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Hummus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Wasser700 g
-
Salz2 TL
-
Rote Bete, roh mit Schale250 g
-
Knoblauchzehen2
-
Kichererbsen (425 g)1 Dose
-
Tahin40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Olivenöl40 g
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Νάτριο
1544 mg
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1169 kJ /
279 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomaten-Knoblauch-Butter
20 λεπτ.
Tomaten-Dip
5 λεπτ.
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 λεπτ.
Dattel-Speck-Dip
30 λεπτ.
Knoblauchcreme à la Ikors
10 λεπτ.
BBQ-Sauce
25 λεπτ.
Mango-Avocado-Salsa
15 λεπτ.
Marinade für Spare Ribs
10 λεπτ.
Sauce Béarnaise
40 λεπτ.
Kräuterbutter
5 λεπτ.
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10 λεπτ.
Salsa Roja
20 λεπτ.