Gâteau aux abricots et à la semoule de blé dur

Gâteau aux abricots et à la semoule de blé dur

3.2 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions

Υλικά

  • de lait
    500 g
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
  • de farine pour le moule
    10 g
  • de semoule de blé dur type Floraline (voir "Conseil(s)")
    100 g
  • œufs
    4
  • de sucre roux en poudre
    80 g
  • d'amandes en poudre
    80 g
  • d'abricots au sirop, en conserve égouttés et coupés en deux
    400 g
  • de beurre et un peu pour le moule
    20 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 282.9 kcal / 1156.1 kJ
Πρωτεΐνη 9.8 g
Λιπαρά 12.4 g
Υδατάνθρακες 32.1 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων