Bavarois framboise-chocolat blanc

Bavarois framboise-chocolat blanc

4.6 214 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ. 30 λεπτ.
8 parts

Υλικά

La ganache (à faire la veille)
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    225 g
  • de chocolat blanc détaillé en carrés
    200 g
La génoise (le jour même)
  • œufs
    4
  • de sucre en poudre
    110 g
  • de sucre vanillé
    1 c. à café
  • de farine de blé
    120 g
  • de sel
    1 pincée
La mousse aux framboises (le jour même)
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
    3
  • de framboises fraîches
    500 g
  • de sucre en poudre
    70 g
  • de mascarpone très froid
    70 g
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    230 g

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 574.9 kcal / 2405.9 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 34.8 g
Υδατάνθρακες 56 g
Φυτικές ίνες 4.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων