Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta salad with salmon and vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
400 g swordfish, filletsfresh salmon fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
ground black pepper (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
lemon juice (προαιρετικό πεδίο)10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
1497 kJ /
357 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Pasta
35 λεπτ.
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1ωρ. 30 λεπτ.
No-waste veggie bolognese (TM6)
3ωρ.
Macaroni ABC Soup
55 λεπτ.
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 λεπτ.
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Boiled Noodles
Καμία βαθμολογία
Seafood Kimchi Udon Soup
Καμία βαθμολογία
Paella
1ωρ.
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 λεπτ.
Char Kway Teow
25 λεπτ.
Udon with chicken and mushrooms
50 λεπτ.