
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta salad with salmon and vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
ground black pepper (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
lemon juice (προαιρετικό πεδίο)10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
1497 kJ /
357 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
151 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Spaghetti alla Puttanesca
35 λεπτ.
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 λεπτ.
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Vegetarian Japchae
45 λεπτ.
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 λεπτ.
Chicken and Spinach Lasagne
1ωρ. 15 λεπτ.
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 λεπτ.
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2ωρ. 25 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.