
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hirsepuffer
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
25 Stück
Υλικά
-
Parmesan in Stücken100 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl20 g
-
Hirse200 g
-
Wasser400 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz½ TL
-
Curry mild½ TL
-
Paniermehl30 g
-
Eier3
-
Öl zum Braten
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
74 kcal /
310 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1 Std.
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35 Min
Omas Semmelknödel
50 Min
Kartoffelgratin
1 Std. 10 Min
Frühlings-Kartoffelsalat
3 Std. 30 Min
Blumenkohl-"Couscous"-Salat
10 Min
Spitzkohl-Paprika-Salat
10 Min
Radieschen-Rettich-Salat
15 Min
Kartoffelsalat Ägäis
50 Min
Serviettenknödel
1 Std. 10 Min
Paradeiskraut
35 Min
Rahm-Sauerkraut mit Chorizo
1 Std. 10 Min