卤牛腱/酱牛肉

卤牛腱/酱牛肉

4.7 246 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 牛腱肉
    550 克
  • 料酒
    20 克
  • 生抽
    75 克
  • 老抽
    65 克
  • 55 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 八角
    3 个
  • 桂皮
    5 克
  • 2 片
  • ,切段
    2 根
  • 干月桂叶
    2 片
  • 蚝油
    25 克
  • 900 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 233.5 kcal / 977 kJ
Πρωτεΐνη 30.2 g
Λιπαρά 1.7 g
Υδατάνθρακες 23.3 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων