Misoshiru (sopa miso)

Misoshiru (sopa miso)

4.7 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

  • 1000 g de agua
  • 1 ½ cditas polvo de dashi, instantáneo
    1 cdita salsa de pescado
  • 45 g de pasta miso
  • 5 piezas de hongos shiitakes secos previamente hidratados y cortados en rebanadas
  • 150 g de tofu cortado en cubitos
  • 1 ½ cditas de alga wakame, seca
  • cebolla cambray solamente el tallo cortado en rodajas

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Πρωτεΐνη 15 g
Θερμίδες 672 kJ / 160 kcal
Λιπαρά 12 g
Φυτικές ίνες 3 g
Υδατάνθρακες 9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων