 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜春笋炖春鸡
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          盐1 茶匙
- 
          鸡 约400克,一切二再在表皮划两刀½ 只
- 
          油20 克
- 
          雪菜 切碎泡水5分钟后沥干水分120 克
- 
          笋 新鲜竹笋切丝100 克
- 
          蘑菇 切片30 克
- 
          料酒10 克
- 
          姜 切丝1 片
- 
          水500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        27.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1290 kJ  / 
                        308.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        19.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        灵感每一刻
                        167 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    