
Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜春笋炖春鸡
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 人份
Υλικά
-
盐1 茶匙
-
鸡 ,约400克,一切二再在表皮划两刀½ 只
-
油20 克
-
雪菜 ,切碎泡水5分钟后沥干水分120 克
-
笋 ,新鲜竹笋切丝100 克
-
蘑菇 ,切片30 克
-
料酒10 克
-
姜 切丝1 片
-
水500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
308.3 kcal /
1290 kJ
Πρωτεΐνη
27.5 g
Λιπαρά
19.9 g
Υδατάνθρακες
2.7 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

灵感每一刻
167 Συνταγές
Κίνα
Κίνα