Συσκευές & Αξεσουάρ
Mango and labne slice
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ.
16 portions
Υλικά
Labne
-
Greek-style natural yoghurt1000 g
Gingernut base
-
unsalted butter plus extra for greasing125 g
-
gingernut biscuits broken into pieces250 g
-
shredded coconut80 g
Labne filling
-
pouring (whipping) cream250 g
-
gelatine powder2 tsp
-
icing sugar60 g
Mango topping
-
frozen mango cut into pieces300 g
-
caster sugar2 tbsp
-
water125 g
-
gelatine powder3 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
105.1 mg
Πρωτεΐνη
7.2 g
Θερμίδες
1273.8 kJ /
303.3 kcal
Λιπαρά
18.4 g
Φυτικές ίνες
2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.9 g
Υδατάνθρακες
26.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Simply Delicious
88 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25 godz.
Christmas tiramisu
24 godz. 20 min
Hot chocolate on a stick
1 godz. 20 min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Banana coconut ice blocks
7 godz. 15 min
Caramel toffees
2 godz.
Banana and raspberry soft serve
5 min
Ube ice cream
12 godz. 10 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Sherbet bags
4 godz. 20 min
Hazelnut meringue roulade
1 godz. 30 min
Little pots of chocolate créme
1 godz. 15 min