Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce

Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce

3.8 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Pastateig
  • Mehl
    300 g
  • Eier
    3
  • Olivenöl, nativ
    10 g
Ricotta-Füllung
  • Parmesan in Stücken (2-3 cm)
    100 g
    100 g frischer Ricotta, gesalzen, in Stücken (2-3 cm)
  • Mascarpone
    100 g
  • frischer Ricotta gut abgetropft
    250 g
  • Salz
    2 gestr. TL
  • Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
Auberginensauce
  • Olivenöl, nativ
    80 g
  • Thymian, frisch Blätter gewaschen und getrocknet
    1 Zweigchen
  • frischer Schnittlauch Blätter gewaschen und getrocknet
    5 Halme
  • Aubergine in Würfeln (1-2 cm)
    500 g
  • Tomaten in Würfeln (2-3 cm)
    20 g
  • frische Basilikumblätter zum Dekorieren
    etwas
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise

Διατροφή ανά 6 Portionen

Θερμίδες 562 kcal / 2351 kJ
Πρωτεΐνη 21 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων