Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce

Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce

4.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Tagliatelle
  • frische Basilikumblätter gewaschen und getrocknet
    10 g
  • Olivenöl, nativ
    1 EL
  • Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche
    300 g
  • Eier
    3
Oliven-Tomaten-Sauce
  • Pecorino Romano in Stücken (2-3 cm)
    70 g
  • Olivenöl, nativ
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • San Marzano-Tomaten gehäutet und gewürfelt (2–3 cm)
    400 g
    400 g Tomaten, gehäutet und gewürfelt (2–3 cm)
  • frische Basilikumblätter gewaschen und getrocknet
    1 Zweigchen
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • schwarze Oliven, entkernt halbiert
    120 g
  • Wasser
    1200 g

Διατροφή ανά 4 Portionen

Θερμίδες 700 kcal / 2929 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 87 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων