Spaghettini mit Muschelsauce

Spaghettini mit Muschelsauce

4.3 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Petersilie, frisch vorsichtig gewaschen und getrocknet
    4 - 5 Zweigchen
  • Miesmuscheln, gesäubert
    1000 g
  • Venusmuscheln, frisch, gesäubert
    500 g
  • Wasser
    500 g
  • Olivenöl, nativ
    20 g
  • Zwiebeln in Stücken (2-3 cm)
    50 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Chili, frisch vorzugsweise rot, entkernt
    1
  • Weisswein, trocken
    50 g
  • passierte Tomaten, aus der Dose
    300 g
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Pasta getrocknet, Sorte Spaghettini
    320 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 432 kcal / 1807 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων