
Συσκευές & Αξεσουάρ
Peperonata mit Pinienkernen und Kapern
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
10 Gläser
Υλικά
-
Paprika, gemischt rot und gelb2000 g
-
Zwiebeln halbiert350 g
-
Bird's Eye Chili, frisch entkernt, halbiert1
-
Olivenöl80 g
-
Fleischparadeiser im Ganzen750 g
-
Pinienkerne120 g
-
Tomatenmark20 g
-
Kapern, eingelegt abgetropft60 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst110 - 130 g
-
Zucker20 g
-
Oregano, getrocknet3 - 4 TL
-
Salz, unjodiert3 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Glas
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
970 kJ /
232 kcal
Λιπαρά
15 g
Φυτικές ίνες
9 g
Υδατάνθρακες
17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Selbst gemacht! Eingekocht & eingelegt
31 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomatenpesto
10 λεπτ.
Feigensenf
55 λεπτ.
Paprika-Linsen-Hummus
25 λεπτ.
Veganes Pastatopping - Parmesan Alternative
10 λεπτ.
Paprikacreme
30 λεπτ.
Tomatenketchup
1ωρ. 20 λεπτ.
Pfirsich-Curry-Chutney
1ωρ.
Bärlauchpesto
20 λεπτ.
Bärlauchbutter
10 λεπτ.
Olivenbutter
1ωρ. 5 λεπτ.
Frühlingsaufstrich
20 λεπτ.
Schinkenaufstrich
10 λεπτ.