
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pfirsich-Curry-Chutney
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Schraubgläser
Υλικά
-
Zwiebeln halbiert300 g
-
frischer Ingwer geschält, in Scheiben (2-3 mm)25 g
-
Olivenöl20 g
-
frische Pfirsiche (à ca. 150-175 g), im Ganzen4
-
Gelierzucker 3:1110 g
-
Rosinen10 g
-
Apfelessig (mind. 5 % Säure)30 g
-
Senfkörner, gelb1 EL
-
Salz, unjodiert½ TL
-
Currypulver mild1 TL
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Θερμίδες
207 kcal /
865 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Selbst gemacht! Würzig & pikant
32 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurrywurst-Sauce à la Sansibar
30 Min
Kürbiskern-Pesto
10 Min
Paprika-Cashew-Dip
15 Min
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 Min
Englisches Senfgemüse (Piccalilli)
12 Std. 35 Min
Veganer Paprika-Cashew-Dip
30 Min
Cremiger Feta-Dip
5 Min
Pico de Gallo
5 Min
Guacamole
5 Min
Feta-Melanzani-Aufstrich
30 Min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15 Min
Fruchtige Caprese mit fermentierter Paradeisersauce
72 Std. 30 Min