
Συσκευές & Αξεσουάρ
Limoncello-Eisbomben auf Pistazienkeksen
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
Limoncelloeis
-
Schlagobers150 g
-
Vanillezucker (1 EL)10 g
-
Eidotter6
-
Salz1 Prise
-
Zitronenschale gerieben1 EL
-
Zucker45 g
-
Zitronenlikör (z. B. Limoncello)65 g
-
Ricotta135 g
Pistazienkekse
-
Bio-Zitrone1
-
Zucker50 g
-
Vanillezucker (1 TL)5 g
-
Salz1 Prise
-
Dinkelmehl, glatt100 g
-
Pistazien, gesalzen, geschält60 g
-
Olivenöl70 g
-
Natron1 TL
Fertigstellung
-
Feinkristallzucker180 g
-
Eiklar6
-
Salz1 Msp.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
14 g
Θερμίδες
2821 kJ /
674 kcal
Λιπαρά
37 g
Φυτικές ίνες
2 g
Υδατάνθρακες
67 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

GRILLEN
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνErdbeer-Joghurt-Eis mit Chiasamen
4ωρ.
Schneller Grießpudding mit heißen Kirschen
25 λεπτ.
Mini-Strudel mit Federweißer-Schaum
1ωρ.
Matcha-Tarte mit weißer Schokolade
2ωρ. 25 λεπτ.
Grüner Krümel
2ωρ.
Schokoladiges Grießkoch mit Birne (Grießbrei, glutenfrei)
25 λεπτ.
Coconut-Bars
4ωρ. 15 λεπτ.
Dänische Zitronencreme
3ωρ.
Stracciatella-Quark
15 λεπτ.
Mangoeis
10 λεπτ.
Dubai Rolls
3ωρ.
Birnenstrudel mit Vanillesauce (vegan)
1ωρ. 45 λεπτ.