Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises

Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises

3.2 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

La pannacotta noix de cajou
  • de sucre en poudre
    100 g
  • gousse de vanille coupée en morceaux
    ½
  • de noix de cajou
    200 g
  • d'agar-agar
    2 c. à café bombée
  • d'huile de tournesol
    15 g
  • d'eau
    500 g
Le coulis de framboises
  • de sucre en poudre
    40 g
  • de framboises fraîches
    300 g
    300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées
  • de jus de citron
    40 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 342 kcal / 1431 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 3.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων