
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rote-Bete-Rotkohl-Suppe
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
frischer Meerrettich in Stücken (1 cm)40 g
-
Forellenfilet, geräuchert125 g
-
Ricotta200 g
-
Zitronensaft20 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer8 Prisen
-
rote Zwiebel halbiert1
-
Rote Bete in Würfeln (2 cm)300 g
-
Rotkohl in Stücken (3 cm)250 g
-
Butter weich25 g
-
Wasser800 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe2 geh. TL
-
Johannisbeer-Gelee40 g
-
Shiso-Kresse-Beet1
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
261 kcal /
1092 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
19 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

ESSEN & TRINKEN 1/2018
44 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOkroschka (Kalte Suppe)
1ωρ. 10 λεπτ.
Gazpacho
20 λεπτ.
Gazpacho Andalusia
40 λεπτ.
Gurkenkaltschale
2ωρ. 15 λεπτ.
Kalte Gurkensuppe
15 λεπτ.
Feta-Cremesuppe
35 λεπτ.
Gemüse-Hirse-Eintopf mit Hähnchen
45 λεπτ.
Wurstknöpfle (Bayern)
45 λεπτ.
Kopfsalat-Suppe
30 λεπτ.
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
1ωρ.
Bunte Bohnensuppe
50 λεπτ.
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 λεπτ.