Pommes flambées au cognac et glace vanille au pineau des Charentes

Pommes flambées au cognac et glace vanille au pineau des Charentes

4.8 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
6 portions

Υλικά

La glace vanille au pineau des Charentes (la veille)
  • feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    1
  • gousse de vanille fendue dans la longueur
    1
  • de lait
    200 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    200 g
  • de pineau des Charentes
    200 g
  • jaunes d'œufs
    5
  • de sucre en poudre
    70 g
Les pommes flambées au cognac (le jour même)
  • de beurre
    40 g
  • de pommes coupées en quartiers
    800 g
  • de cognac
    40 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 414.2 kcal / 1726 kJ
Πρωτεΐνη 5.2 g
Λιπαρά 20.8 g
Υδατάνθρακες 38.5 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων