Filetes de ternera al vino

Filetes de ternera al vino

3.3 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 2 cucharadas de harina
  • 600 g de filetes de ternera pequeños (aprox. 10 cm y 5 mm de grosor)
  • 1 chalota en 2 trozos
  • 1 ramita de romero fresco (las hojas)
  • 50 g de mantequilla
  • 1 cucharadita de salvia seca desmenuzada (o 3-4 hojas de salvia fresca picadas)
  • 150 g de vino blanco para cocinar
  • 2 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 cucharadita de perejil fresco picado
  • 100 g de caldo de carne

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Πρωτεΐνη 29.4 g
Θερμίδες 1309 kJ / 313 kcal
Λιπαρά 19.4 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Υδατάνθρακες 5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων