
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schalotten60 g
-
Knoblauchzehe1
-
Wasser400 g
-
Weißwein, trocken50 g
-
Milch150 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Mehl30 g
-
Pfeffer½ TL
-
Porree in Ringen (5 mm)60 g
-
Haselnussöl20 g
-
Pfifferlinge250 g
-
Sahne100 g
-
Crème fraîche4 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
221 kcal /
926 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Let's Go Veggie!
58 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15 λεπτ.
Eachtlengsuppe
45 λεπτ.
Erbsen-Möhren-Eintopf
1ωρ.
Italienische Spargelsuppe
30 λεπτ.
Ayurvedische Tomatensuppe
30 λεπτ.
Curry-Kürbissuppe mit Karottenstroh
40 λεπτ.
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35 λεπτ.
Misosuppe mit Gemüse
40 λεπτ.
Mallorquinische Fischsuppe
35 λεπτ.
Bihunsuppe
45 λεπτ.
Asia-Hühnersuppe
1ωρ. 20 λεπτ.
Pastinaken-Sellerie-Suppe mit Kapern-Apfel-Topping
40 λεπτ.