
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mexikanischer Feuertopf
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Knoblauchzehen2
-
Zwiebel halbiert1
-
Chilischote entkernt, halbiert1
-
Rapsöl10 g
-
Rindfleisch mager, gewürfelt300 g
-
Tomatenmark50 g
-
stückige Tomaten (Fertigprodukt)500 g
-
Wasser200 g
-
rote Paprika in Streifen150 g
-
grüne Bohnen (frisch oder TK, aufgetaut), in Stücken250 g
-
Mais (340 g), abgetropft1 Dose
-
Kidneybohnen (410 g), abgetropft und abgespült1 Dose
-
Paprika rosenscharf½ TL
-
Bohnenkraut, getrocknet1 EL
-
Thymian, getrocknet1 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Saure Sahne4 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
1296 kJ /
309 kcal
Λιπαρά
8 g
Φυτικές ίνες
13.3 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Leicht & lecker
82 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Leicht & lecker
82 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMitternachtssuppe mit Lachs
45 λεπτ.
Basilikumsuppe
25 λεπτ.
Kohlrabisuppe
30 λεπτ.
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 λεπτ.
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 λεπτ.
Andalusische Fischsuppe
50 λεπτ.
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 λεπτ.
Schnelle Linsen-Apfel-Suppe
30 λεπτ.
Minestrone
45 λεπτ.
Kopfsalat-Suppe
30 λεπτ.
Tom-Yum-Tofu-Suppe
40 λεπτ.
Vietnamesische Beef Pho
1ωρ. 45 λεπτ.