
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
-
Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)60 g
-
diş sarımsak damak tadına göre1 - 2
-
soğan ikiye bölünmüş60 g
-
zeytinyağı20 g
-
taze fasulye parçalara bölünmüş (2-3 cm), kılçıkları çıkarılmış150 g
-
kültür mantarı dörde bölünmüş150 g
-
tavuk göğsü fileto, derisiz küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)250 g
-
tuz damak tadına göre½ - 1 tk
-
karabiber¼ tk
-
su480 g
-
krema200 g
-
ev yapımı sebze bulyon (bk. öneriler)1 tepeleme tk
-
makarna, kurutulmuş, fusilli cinsi veya benzer kısa bir kuru makarna200 g
-
kiraz domates dörde bölünmüş70 g
-
fesleğen yaprağı el ile küçük parçalara ayrılmış16 adet
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
533 kcal /
2233 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Tavuklu Lezzetler
8 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTavuklu Keşkek
1ωρ. 20 λεπτ.
Sebzeli Tavuk
45 λεπτ.
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 λεπτ.
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16ωρ.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1ωρ. 5 λεπτ.
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Καμία βαθμολογία
Chialı Tavuk Burger
1ωρ. 10 λεπτ.
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10ωρ. 30 λεπτ.
Kuru Fasulye
10ωρ.
Sucuklu Kuru Fasulye
10ωρ.
Basmati Pilavı
1ωρ.
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 λεπτ.