Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna

Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna

4.6 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porsiyon

Υλικά

  • Parmesan peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)
    60 g
  • diş sarımsak damak tadına göre
    1 - 2
  • soğan ikiye bölünmüş
    60 g
  • zeytinyağı
    20 g
  • taze fasulye parçalara bölünmüş (2-3 cm), kılçıkları çıkarılmış
    150 g
  • kültür mantarı dörde bölünmüş
    150 g
  • tavuk göğsü fileto, derisiz küp küp kesilmiş (yakl. 3 cm)
    250 g
  • tuz damak tadına göre
    ½ - 1 tk
  • karabiber
    ¼ tk
  • su
    480 g
  • krema
    200 g
  • ev yapımı sebze bulyon (bk. öneriler)
    1 tepeleme tk
  • makarna, kurutulmuş, fusilli cinsi veya benzer kısa bir kuru makarna
    200 g
  • kiraz domates dörde bölünmüş
    70 g
  • fesleğen yaprağı el ile küçük parçalara ayrılmış
    16 adet

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Θερμίδες 533 kcal / 2233 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 4.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων