
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
8 Scheiben
Υλικά
-
Zucker70 g
-
Butter in Stücken50 g
-
Honig1 TL
-
Milch300 g
-
frische Hefe (20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Safranpulver (125 mg)1 Briefchen
-
Weissmehl500 g
-
Salz½ TL
-
Ei verquirlt, zum Bestreichen1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
9 g
Θερμίδες
1399 kJ /
334 kcal
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
56 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Brote backen mit Thermomix® Sensor
28 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία

En Guete, Schwiiz!
95 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων1.- August-Weggen
1ωρ. 10 λεπτ.
St. Galler Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Kräuter-Knoblauch-Brot
3ωρ. 30 λεπτ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Focaccia mit Oliven
2ωρ. 20 λεπτ.
Herzhafter Babka mit Räucherlachs
4ωρ.
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Ruchbrot aus der Cakeform
3ωρ. 40 λεπτ.
Dinkel Bürli
26ωρ. 30 λεπτ.
Grissini
2ωρ.
Toastbrot
3ωρ.
Früchte-Nussbrötli
3ωρ. 5 λεπτ.