Polenta con ragù di funghi

Polenta con ragù di funghi

4.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di rafano fresco pelato, a pezzi
    20 g
  • di cipolle rosse a metà
    200 g
  • di funghi champignon piccoli, a metà
    500 g
  • di olio di oliva
    1 cucchiaio
  • di mezza panna per salse, con 25% di grassi
    200 g
  • cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
    3
  • di acqua
    1200 g
  • di polenta macinata fine, (cottura 4 min.)
    300 g
  • di formaggio fresco spalmabile naturale
    125 g
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • di pepe macinato + q.b.
    1 pizzico
  • di erba cipollina fresca tagliata finemente
    1 mazzetto

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 560 kcal / 2345 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 65 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων